HYKI heeft de complete verbouwing mogen verzorgen voor TMA Benelux. TMA is een groothandel/distributeur/importeur van muziekinstrumenten, onderdelen en accessoires.

Het kantoor aan de Architronlaan is voorzien van een volledig nieuwe entreezone en een grote uitbreiding van het kantoor. Om de uitstraling van het kantoor te stimuleren was het noodzakelijk om de entree een nieuw karakter te geven passend bij het bedrijf. In samenwerking met de Inspiring Concepts – Kitty van Balveren hebben we een heel nieuw concept bedacht. De oude gedateerde entree is volledig omgevormd tot een levendige omgeving, voorzien van een moderne, maar warme uitstraling.

Ook de groei die TMA door maakt had consequenties voor het aantal werkplekken op kantoor. De rek was uit het bestaande kantoor en er moest een oplossing worden gevonden in het pand. Na een brainstormsessie met de eigenaren hebben we verschillende opties bekeken in het pand en besloten om een groot gedeelte van het pand volledig te strippen en volledig te revitaliseren. De vraag was om een werkplek te ontwerpen die aanvoelt als een vriendelijke industriële omgeving waar een informele sfeer heerst. Zeer belangrijk was de verlichting op de werkplekken waarvoor we de expertise van Waldmann hebben ingeschakeld. Boven de werkplekken zijn akoestische eilanden gecreëerd van Rockfon met het product Eclipse. Door het volledige systeemplafond te verwijderen en de akoestiek in de ruimte te kunnen waarborgen zijn er diverse akoestische wandvisuals toegepast.

 

 

Loading...

Download brochure

Ontvang onze brochure in uw inbox door onderstaande gegevens in te vullen.