uitgangssituatie
Het regiokantoor van Fundis was toe aan een renovatie. Het atrium met zitkuilen rond de vijver werd amper gebruikt. De zitplekken waren onaantrekkelijk. Bovendien was deze onpraktisch voor grote bijeenkomsten. De grote, traditionele receptiebalie voldeed niet meer. En er was een gebrek aan grote vergaderruimtes.

opdracht
Loover Interieurarchitectuur, Saskia Kitzmann-Vreede heeft een prachtig interieurontwerp gemaakt voor de complete begane grond van dit pand. Het ontwerp omvatte vloeren, wanden, plafonds, maatwerk meubels en elementen, verlichting, los meubilair, raambekleding, signing en styling.

interieurontwerp
Wanneer je nu als gast binnen komt, heet de gastvrouw je welkom aan een informele stabalie annex bar, afgescheiden van het atrium door een speciaal ontworpen vilten roomdivider.
Het atrium is getransformeerd tot een gastvrije lobby met diverse zithoeken waar het heerlijk wachten, overleggen en ontspannen is. De vloer werd naar 1 niveau gebracht en de vijver is gerenoveerd tot een minimalistisch en onderhoudsvrij(er) nieuw thuis voor de vissen.
Omliggende kantoorruimtes werden getransformeerd naar 3 vergaderzalen en een open ruimte om te lunchen en flexwerken. Ook de keuken is voorzien van een nieuw jasje en maatwerk meubilair.

opdrachtgever
Fundis is een netwerkorganisatie van ruim 20 bedrijven welke zorg en diensten leveren aan chronisch zieken en kwetsbare ouderen in de regio’s Zoetermeer, Rotterdam, Midden-Holland en West.

Loading...

Download brochure

Ontvang onze brochure in uw inbox door onderstaande gegevens in te vullen.